Zo kies je een boekhoudprogramma als ZZP'er

Boekhoudprogramma voor ZZP'er: wat zijn de opties?
Boekhoudprogramma voor ZZP'er: wat zijn de opties?
18 april 2022 20 april 2022 3 minuten 0 reacties

Ontdek de boekhoudprogramma's voor ZZP

Als zelfstandig ondernemer moet je, net als iedere andere ondernemer, ook de boekhouding bijhouden. En omdat je alles al zelf moet doen, is het niet altijd even prettig om te weten dat in je vrije uurtjes ook nog de boekhouding wacht. Het is belangrijk om dit goed bij te houden, maar het kost je vaak wel wat meer tijd. Een manier om het jezelf makkelijker maken is het vinden van een online boekhoudprogramma voor ZZP. Maar wat zijn hierin de opties? Dat ontdek je hier.

Het is goed om te weten dat er diverse soorten boekhoudprogramma's zijn die zich richten op een specifieke doelgroep of bedrijfsvorm. Zo ook als het gaat om ZZP: je kunt kiezen uit diverse programma's die ontwikkeld zijn voor zelfstandig ondernemers. De voordelen hiervan zijn dat het gebruiksgemak optimaal is, maar ook dat jij als beginnend ondernemer heel makkelijk en snel jouw boekhouding kunt doen. Hier vind je een overzicht van 4 mogelijkheden die jij als ZZP'er hebt voor je online boekhouding:

1. e-Boekhouden.nl

Er zijn een paar eisen waar een ZZP boekhoudprogramma aan moet voldoen. het moet niet alleen goedkoop zijn, maar ook voorzien zijn van alle functionaliteit waar je gebruik van kunt maken. e-Boekhouden.nl voldoet aan deze eisen. Je kunt het programma de eerste 15 maanden gratis gebruiken en daarna kost het je slechts € 9,95 per maand. Heb je vragen over de online boekhouding? De website staat bekend om de goede support.

2. Rompslomp

De naam van het boekhoudprogramma Rompslomp zegt genoeg: ze zorgen ervoor dat jij veel minder te maken hebt met alle financiële rompslomp van jouw bedrijf. Voor een bedrag van € 15 per maand maak je gebruik van alle functionaliteiten. Daarnaast heb je een duidelijk overzicht van al je gegevens. Zo kun je heel makkelijk op je gemak kennis maken met het programma en krijg je informatie over alle mogelijkheden. Offertes maken, versturen en omzetten naar facturen doe je allemaal met dit programma.

3. Jortt

Met Jortt kies je voor een overzichtelijk programma waarmee je echt aan de slag kunt met het automatiseren van de boekhouding. Voor een bedrag van € 17,50 per maand kun je gebruik maken van alle gemakken en heb je altijd toegang tot persoonlijke support. Jortt is een eenvoudig boekhoudprogramma dat je veel tijd gaat schelen. Daarnaast helpt het programma je om gebruik te maken van belastingvoordelen, zodat je niet onnodig teveel betaalt.

4. Moneymonk

Moneymonk is een boekhoudprogramma die is ontwikkeld voor ZZP'ers die diensten verlenen. Dit programma is geliefd onder dienstverlenende ZZP'ers om verschillende redenen. Zo is het programma zeer gebruiksvriendelijk en heb je het makkelijk en snel onder de knie. In de tweede plaats maak je gebruik van heel veel handige functionaliteiten. Verder biedt Moneymonk een gratis 1-op-1 opstartservice. Wel liggen de kosten wat hoger dan bij een aanbieder als e-Boekhouden.nl: je betaalt € 25 per maand voor gebruik. De eerste 6 maanden krijg je 50% korting.

Vergelijk verschillende boekhoudprogramma's voor ZZP'ers online en ontdek wat het beste bij jou past. Zo ga je optimaal gebruik maken van alle mogelijkheden!

Reacties (0)

Geen reacties gevonden…

Plaats reactie